Cabina foto pentru evenimentul tau privat
 

Un incredient nelipsit pentru un program ce imbina momentele de divertisment cu o experienta memorabila alaturi de care invitatii vor pleca acasa.

Alege o cabina foto deschisa, o cabina foto inchisa pentru o senzatie autentica de PHOTOBOOTH sau orice alt produs mai indraznet din pagina noastra de servicii.

Adauga magneti, pentru foto marturii, adauga greenscren, pentru fundaluri digitale, adauga animatii pentru un plus de distractie sau hai sa vedem ce concept putem aduce la nunta ta ca sa o facem de neuitat.

 

Cabina video booth 360

slowmo360 amelie cover copyright
 

Cabina foto VogBooth cu neoane si jocuri de lumini

vog-cover
 

Cabina foto Deschisa


 

Cabina foto Inchisa

 

Colaje foto personalizate pentru fiecare eveniment

 

GUESTBOOK

Aducem un GUESTBOOK de calitate si ne asumam sa lipim si sa tragem de maneca fiecare invitat sa va lase un mesaj, ca la final sa aveti un GUESTBOOK plin de fotografii si mesaje de la invitati. Ne amuzam teribil la mesajele buniciilor.

 

GREENSCREEN

Fie ca folosim o cabina foto inchisa sau o cabina foto deschisa, putem teleporta invitatii in orice colt al lumii cu ajutorul fundalurilor digitale. Putem avea chiar mai multe fundaluri la alegere direct pe ecranul touchscreen. Un plus de autenticitate nuntiilor tematice sau ce isi doresc altceva. Venim in intampinarea conceptului si lucram alaturi de voi pentru cele mai bune vizualuri.

 

ANIMATII tip GIF

Adauga un plus de distractie fotografiilor printate si ofera invitatiilor tai posibilitatea de a face animatii haioase.

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide

WhatsApp Vrei sa vorbim?