Coca-Cola și Amelie la FIBRA Awards 2017

FIBRA Awards este despre creativitate, despre a trece de anumite bariere și a pune în valoare minți care merită susținute. Participarea alături de Coca-Cola la acest festival a fost pentru noi o provocare, fiindcă ne-am dorit ca prin elementul pe care îl aducem să fim cât mai aproape de natura evenimentului și să ne reprezinte atât clientul cât și munca noastră artistică.

Așa că ne-am pus pe treabă și am venit cu un concept în exclusivitate, super fun și interactiv: Light Painting Booth. Pentru că ne place să despicăm firul în patru, cum s-ar zice, iar domeniul nostru de lucru se construiește în jurul fotografiei, imaginația ne-a dat un cuvânt cheie, pe care să îl transformăm în proiect: lumina.

După intrarea în cabina foto, în întuneric complet, monitorul touchscreen anunță că urmează să ni se facă o fotografie, care ne surprinde uimiți, zâmbitori sau făcând tot felul de fețe care mai de care! De abia acum urmează partea cea mai tare: ținem în mâini led-uri care luminează în diferite culori și forme și începem să le plimbăm prin întunericul din jur, haotic sau cu tact, sperând să ne demonstrăm talentul de pictori cu lumină. Avem la dispoziție 6 secunde în care ne personalizăm în timp real fotografia, în cadrul celei mai autentice experiențe, care presupune îmbinarea a două noțiuni primordiale: lumina și întunericul. Pentru că cele mai simple lucruri sunt acelea care ne inspiră și de la ele pornim întotdeauna atunci când, până la cele mai mici detalii tehnice și de design, creăm un mecanism complex, așa cum sunt toate booth-urile Amelie!

Pentru că cele mai simple lucruri sunt acelea care ne inspiră și de la ele pornim întotdeauna atunci când, până la cele mai mici detalii tehnice și de design, creăm un mecanism complex,  așa cum sunt toate booth-urile Amelie!

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide

WhatsApp WhatsApp ?