Starbucks- Aniversare 10 aniDacă ar fi să facem o listă cu cele mai cool locuri care ne vin în minte atunci când vrem să ne relaxăm cu prietenii la o cafea, să purtăm o discuție business sau pur si simplu să ne aducem laptopul și să lucrăm într-un mediu plăcut, Starbucks este printre primele noastre alegeri!

Așa că pe 20 aprilie, la aniversarea lor de 10 ani în Romania, căsuța noastră Instaprinty s-a asigurat că fiecare persoană care și-a petrecut o parte din zi acolo, a plecat cu o fotografie realizată printr-unul din cele mai hip concepte în materie de photobooths.

Cu aproape 29 de milioane de hashtag-uri #starbucks pe Instagram, ne-am gândit că Instaprinty este cel mai potrivit booth cu care puteam sărbători alături de Starbucks. Întotdeauna când recomandăm o cabina pentru un eveniment, căutăm să o alegem pe aceea care se va integra cât mai bine în spațiul și atmosfera locului. Starbucks este îmbinare între un decor estetic în strânsă legătură cu calitatea produselor, despre conexiune între oameni și despre a fi în pas cu cele mai noi tendințe pe piața cafenelelor la nivel internațional.

Așa că Instaprinty a fost alegerea perfectă pe care am făcut-o: toată lumea s-a pozat cu propriul telefon, a urcat poza pe Instagram, folosing un hashtag stabilit in prealabil, iar apoi și-a ridicat fotografia de la stația noastră de printare, căsuța concepută de către designer-ul Hamid Nicola Katrib.

Recomandăm acest concept pentru că oferă vizibilitate- în mediul rețelelor social media- și intimitate, fiindcă persoanele se pot poza cu telefonul personal în diverse ipostaze, de selfie sau non selfie, poza de grup, de detalii, de mood sau orice alte idei spontane vin odată cu evenimentele!

Dacă ar fi să facem o listă cu cele mai cool locuri care ne vin în minte atunci când vrem să ne relaxăm cu prietenii la o cafea, să purtăm o discuție business sau pur si simplu să ne aducem laptopul și să lucrăm într-un mediu plăcut, Starbucks este printre primele noastre alegeri!

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide

WhatsApp WhatsApp ?