Testimoniale

Clientul nostru, prietenul nostru

 
Incercam sa aducem pe langa experienta cabinei foto, energia si dorinta lucrului bine facut, iar la final sa ne strangem mana pentru o treaba bine facuta.

 

Simona Enache


Minunati...

Mirela Sisea


Multumim mult! Ne-am distrat impreuna si va recomand pentru astfel de evenimente, nunti, petreceri, raman amintiri de neuitat! :)

Paula Ciuca


Ne place place place!!! Toata lumea vrea poze din Cabina Foto Amelie!!! Sunt momente foarte amuzante care se transforma in amintiri placute!!! Bravooo;)

Dana Condurache


Super colaborare!!! Va multumim pentru pozele minunate

Evelyn Nicoleta


Hey, cabina aceasta a pus milioane de zambete pe fetele invitatilor! Go for it!

Dana Nastase


Recomand calduros utilizarea serviciilor cabinei foto, atat eu cat si invitatii mei ne-am distrat minunat timp de 5 ore - nu cred ca a fost goala mai mult de 1 minut...multumesc pentru ca m-ati ajutat sa ofer o seara de neuitat prietenilor mei!

Andreea Ionescu


Amazing experience with Amelie Photo Booth! I totally recommend! <3<3<3

Andreea Ion


Profesionisti, flexibili & relaxati! Ii recomand cu caldura!!!

Alina Rachieru Ilie


Ne-am distrat de minune la party cu Cabina Amelie! Toti invitatii au plecat cu fotografii haioase acasa! 3 ore ne-am deghizat in fel si chip cu accesoriile aduse de voi! multumesc pentru o aniversare reusita :)

Neacsu Irina


Un produs minunat pentru evenimente memorabile! Recomand!

Andra Silvia


Va multumim din suflet, in numele intregii echipe Business pe Bicicleta, ca ati fost prezenti la evenimentul "Bikes and ties, Wheels and heels"! V-ati numarat printre principalele atractii ale serii si toti "biciclistii" au fost incantati de poze. Recomand Amelie Photo Booth deoarece staff-ul este foarte prietenos si au multa rabdare, produsele sunt customizate in functie de asteptarile clientului si scopul evenimentului si pot transforma orice eveniment intr-o experienta frumoasa.

Ioana Dan-HolubaƟ


Excelenta colaborare! Baieti de nota 1000!! Au adus un element de distractie evenimentului nostru! Au fost foarte receptivi si flexibili si au ras de noi cu noi! Cea mai buna alegere pentru orice tip de eveniment! Ii recomandam cu toata inima! Multumim din suflet pentru tot!

Sophie GONCALO - Marketing & Communications PM

Camusat


On behalf of all Camusat team, I would like to express our thanks for the service and care we received last Friday. Our guests enjoyed a lot the photobooth! You participated in making our event a success. Looking forward to collaborate again for future events.

Mircea Ionescu


Banuiam ca am luat o decizie foarte buna, dar prezenta voastra la evenimentul nostru ne-a confirmat acest lucru! Sunteti SUPER, SUPER, SUPER! Va multumim si datorita voua atat noi cat si prietenii nostri am reusit sa zambim si mai mult in cea mai importanta zi a noastra! Va recomandam cu drag si va multumim pentru profesionalism si ingeniozitatea de care dati dovada!

Andreea Baloi


Lovely experience, looking forward to doing this again!

Andreea


Supeeeeeeer :D Felicitari!!!

Anita Panait - koon.ro


Profesionisti si salvatori! Ii recomand tuturor pentru cele mai frumoase si haioase amintiri

Madalina si Mircea


Multumim ca ne-ati fost alaturi! Atat noi cat si inviatii nostri am fost incantati! Recomandam!!!

Oana Negut (Prisum - corporate party)


Super haios si distractiv! Merita incercat neaparat, este ingredientul principal pentru o seara e neuitat!

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide

WhatsApp WhatsApp us