Cum alegi o cabina foto pentru nunta ta? - Cabina Foto Amelie
Meniu Inchide

Cine materializeaza conceptul din spatele viziunii tale despre corner-ul foto?

Cabina foto reprezinta un trend si este un must have atunci cand vine vorba de petreceri, iar daca vorbim despre cele de nunta, photobooth-ul este un element nelipsit pentru o seara pe care vrem sa ne-o amintim pentru totdeauna.

Cu siguranta toti ne dorim sa beneficiem de cele mai bune servicii in raport cu un pret decent. Pentru ca in ultimul an au aparut multe cabine foto in Romania, trendsetteri fiind in acest domeniu, ne propunem sa va oferim informatiile necesare pentru a face diferenta dintre un serviciu de calitate si unul neprofesionist.

In primul rand, analizeaza piata! Fa o lista cu 5 cabine foto pe care le consideri potrivite pentru evenimentul tau si cere-le oferta. Cu siguranta toate vor avea o prezentare buna si oferte de nerefuzat. Abia de aici inainte trebuie sa inveti cum sa diferentiezi si sa intelegi ca dincolo de modul in care un produs este vandut, importanti sunt si pilonii pe care se construieste, indeosebi experienta si flow-ul evenimentelor cat mai diverse la care ei participa. Este indeajuns sa vizualizezi paginile de social media, precum Facebook sau Instagram, ale cabinelor respective si vei obtine mai multe detalii decat te asteptai.

Verifica astfel experienta in domeniul cabinelor foto si perioada de infiintare a acestora. Au trecut mai bine de 5 ani de cand in Romania a aparut prima cabina foto si va recomandam cu incredere ca cei cu experienta stiu sigur sa faca un eveniment reusit.

Studiaza fiecare cabina in parte. Cabinele foto care sunt implicate in proiecte corporate sunt si cele in care agentiile au incredere, iar colaborarile de acest tip vor fi intotdeauna cotate pozitiv si recunoscute la nivel local si national. Intotdeauna agentiile stiu si vor alege doar furnizorii de top care sustin cele mai dificile si complexe evenimente.

Studiaza serviciile oferite si complexitatea lor. Un portofoliu variat de servicii si dispozitive foto va completa experienta unei cabine la nunta ta si va face diferenta cu ce au experimentat deja invitatii tai la alte nunti. Suntem siguri ca ai vrea ceva autentic si diferit pentru evenimentul tau!

Vezi cat de des cabina foto respectiva are activitate: implicarea activa in domeniu presupune un stil de viata dezvoltat din pasiune si nu o sursa pasiva de profit.

Ce intrebari sa pui atunci cand cauti furnizorul potrivit si alte cateva sfaturi:

Suna-i si cere-le toate informatiile necesare astfel incat tu sa intelegi cat mai bine cum va decurge totul. Iti vei da seama de implicarea fiecaruia, prin modalitatea in care comunica si doreste sa iti ofere sau nu timpul si detaliile de care ai nevoie.

Intreaba daca asistentii care vin la evenimentul tau au experienta ca fotografi sau daca sunt pregatiti pentru toate situatiile tehnice neprevazute. Nu ai vrea ca parte din timp sa o petreaca vorbind la telefon sa rezolve problemele, iar cabina foto sa nu functioneze sau sa aiba o atitudine dezinteresata fata de invitati.

Imprimanta este un laborator foto si printeaza sub 15 secunde prin termotransfer? Asta inseamna calitate ridicata. Verifica acest aspect.

Cere fotografii cu cabina foto. Nu ai vrea ca spatiul pentru cabina foto sa nu arate cum iti doresti sau sa nu se potriveasca cu atmosfera din locatie. Cele mai multe cabine foto sunt construite de fiecare in parte, fara a implica un furnizor specializat, iar acest lucru are cu siguranta un impact estetic.

Noi mizam pe cabina foto inchisa. Ofera o experienta autentica de cabina foto, iar totul se intampla in spatele perdelelor clasice, unde invitatii sunt lipsiti de inhibitii. Putini furnizori au cabine foto inchise, fiindca acestea sunt mai dificil de utilizat, montat si presupun un grad ridicat de cunostiinte in domeniu. Cere fotografii de la ultimele evenimente la care au participat. Compara rezultatele. Fotografiile trebuie sa arate ca produse de catre un fotograf profesionist: incadrare reusita, luminozitate corecta, contrast perfect, temperatura de culoare naturala. Nu poze albastre. Nu galbene.

Ia in calcul si serviciul de guestbook. Astfel o sa aveti ca amintire un album cu toate fotografiile din cabina foto, impreuna cu mesaje din partea celor dragi. Ai grija sa te asiguri de la inceputul colaborarii ca cei care ofera guestbook se vor implica si in procesul de completare a lui, de la a lipi fotografiile pe pagini, pana la a indruma invitatii sa scrie in el. Trebuie sa fie un serviciu asumat.

Studiaza bine furnizorii. Stim ca bugetul este intotdeauna cel care pare sa puna in balanta alegerile pe care le facem, dar dupa cum bine trebuie sa stim, un pret mic reflecta un serviciu pe masura, iar un pret mare nu reflecta intotdeauna adevarata valoare.

Mizati pe calitate si nu pe multe servicii gratuie incluse.

Incercati sa gasiti pe cei care le imbina cel mai bine.

Fotografie expusa corect + set-up inedit + asistent prezent si activ= combinatia castigatoare!

Speram ca am fost de ajutor si ne dorim sa faceti cea mai buna alegere, iar cabina foto sa fie atat un produs de divertisment, cat si locul de unde invitatii vor pleca cu frumoase amintiri printate!

Cu drag, Alex Melente

fondator - Amelie PHOTO BOOTH

*Amelie PHOTO BOOTH este marca inregistrata iar toate materiale publicate sunt protejate de drepturi de autor. Orice fel de reproducere fara un acord scris se va sanctiona conform dispozitiilor legale in vigoare.

Contact
Contact
Cere o cotatie!
slowmo