Ai Photo Booth - Cabina Foto Amelie
Meniu Inchide

From a spot of light, to a whole new universe of experiences

#cabinafoto #studiofoto #fotografiiprintatepeloc #fotografiimagnetice #experienteimersive #greenscreen #fotografiiconceptuale #photobooth #ai

Ai Photo Booth

Folosim inteligenta artificiala si procesam pe loc fotografiile utilizatorilor.

Procesarea cadrului se va face in baza cuvintelor cheie care definesc tematica evenimentului. Nu este nevoie sa folosim fundal. 

Let's create something awesome together! -
Let's create something awesome together! -

optiuni disponibile />

Random Demo Photo Ai manipulation

Before

After

good to know

Cum functioneaza?

Inteligenta artificiala

In functie de tema evenimentului, introducem in soft cuvinte cheie in baza carora se va genera cadrul final, avand ca punct de plecare, fotografia utilizatorilor. De ex: fotbal costume, futuristic playground, game, neon lights, planets.

Procesarea se face pe loc iar invitatii primesc o fotografie printata si posibilitatea de a o trimite pe email.

Putem printa in format postcard, A5, A4, print lenticular, insigne, stickere.

Amplasare

Spatiu necesar desfasurare

Putem sa ne adaptam la orice situatie dar pentru o buna desfasurare este nevoie de un spatiu minim de 2m x 2m. Folosim o cabina foto clasica sau un set-up tip studio foto.

Instalare

Interior / Exterior

Toate sistemele noastre pot functiona atat la interior cat si la exterior. Este recomandat ca la exterior sa existe un spatiu acoperit care sa protejeze activitatea in cazul unor situatii meteo nefavorabile sau a soarelui direct care poate afecta calitatea materialelor.

Durata set-up-ului la locatie este de aprox 1-2h inainte de eveniment.

Conexiune

Internet / No signal

Dispunem de solutii pentru internet prin wifi pentru toate serviciile noastre cat si posibilitatea de a transfera materialele catre utilizatori prin alte metode care nu necesita internet.

Sursa de energie

220V

Toate sistemele noastre sunt alimentate la 220V si consuma aproximativ 1-2kw/zi. Necesitate sursa de curent la o distanta de minim 10-20m.

Capacitate

1-10 utilizatori

Nu exista un numar definit, dar in functie de set-up, putem cuprinde grupuri de 5-10 persoane intr-o singura fotografie.

Branding

Personalizare booth

Aproape toate sistemele noastre au posibilitatea de personalizare grafica prin autocolant sau materiale printate rigide.

Automatizare

3, 2, 1, Go!

Putem conecta si controla dispozitive electronice care sa ofere experiente senzoriale utilizatorilor la fiecare sesiune foto fara sa fie nevoie de interventia unor asistenti sau de declansare manuala. (ex: masina aer, fum, baloane de sapun, lumini, sunete, etc)

Doresti mai multe informatii?

Cere o cotatie