Lenticular Booth - Cabina Foto Amelie
Meniu Inchide

From a spot of light, to a whole new universe of experiences

#cabinafoto #studiofoto #fotografiiprintatepeloc #fotografiimagnetice #experienteimersive #greenscreen #fotografiiconceptuale #photobooth #gif #fotogif #videogif #lenticular

About me

Fotografiile lenticulare reprezinta melancolia ramelor foto pe care le aveam acasa cand eram mici sau a riglelor de la scoala cu efect lenticular. 

Pornind de la acest concept, am transformat clasicele fotografii in fotografii care prind viata, care surprind si care te fac sa iti doresti sa le iei acasa.

Toata aceasta magie, pe loc, pentru invitati.

Let's create something awesome together! -
Let's create something awesome together! -

optiuni disponibile />

fotografii lenticulare

In mai putin de 3 minute fotografia ta lenticulara este gata.

Putem sa adaptam fotografia la orice dimensiune dorita.

Fotografiile lenticulare clasice au o instanta in care apare fotografia invitatului si a doua in care apare grafica clientului.

Morphing lenticular

Pentru ca ne plac provocarile, am creat acest concept care are ca rezultat transformarea profilului utilizatorilor in diverse personaje sau animale. Poate chiar celebritati!

Morphing lenticular

Pentru ca ne plac provocarile, am creat acest concept care are ca rezultat transformarea invitatiilor in diverse personaje sau animale. Poate chiar celebritati?!

good to know

Amplasare

Spatiu necesar desfasurare

Putem sa ne adaptam la orice situatie, dar pentru o buna desfasurare este nevoie de un spatiu minim de 2m x 2m pentru zona foto la care se adauga inca un spatiu langa activare sau in alta zona separata de activare unde se vor manufactura lenticularele.

Pentru manufacturare este nevoie de un spatiu minim de 1.5mp, de o masa si de o sursa de curent 220V in apropiere.

Instalare

Interior / Exterior

Toate sistemele noastre pot functiona atat la interior cat si la exterior. Este recomandat ca la exterior sa existe un spatiu acoperit care sa protejeze activitatea in cazul unor situatii meteo nefavorabile sau a soarelui direct care poate afecta calitatea materialelor.

Durata set-up-ului la locatie este de aprox 1.5 - 2.5h inainte de eveniment.

Conexiune

Internet / No signal

Dispunem de solutii pentru internet prin wifi pentru toate serviciile noastre cat si posibilitatea de a transfera materialele catre utilizatori prin alte metode care nu necesita internet.

Sursa de energie

220V

Toate sistemele noastre sunt alimentate la 220V si consuma aproximativ 1-2kw/zi. Necesitate sursa de curent la o distanta de minim 10-20m.

Capacitate

1-3 utilizatori

Se recomanda sesiuni foto de cate o persoana, fiind vorba de o activare diferita fata de o cabina foto clasica.

In acest fel evitam timpul mare de asteptare pentru manufacturarea lenticularelor.

Putem suplimenta oricand echipamentul si echipa iar manufacturarea sa se desfasoare rapid pentru un numar mai mare de invitati / sesiune foto.

Branding

Personalizare booth

Aproape toate sistemele noastre au posibilitatea de personalizare grafica prin autocolant sau materiale printate rigid.

Automatizare

3, 2, 1, Go!

Putem conecta si controla dispozitive electronice care sa ofere experiente senzoriale utilizatorilor la fiecare sesiune foto fara sa fie nevoie de interventia unor asistenti sau de declansare manuala. (ex: masina aer, fum, baloane de sapun, lumini, sunete, etc)

Doresti mai multe informatii?

Cere o cotatie