foto MOZAIC - Cabina Foto Amelie
Meniu Inchide

From a spot of light, to a whole new universe of experiences

#cabinafoto #studiofoto #fotografiiprintatepeloc #fotografiimagnetice #experienteimersive #greenscreen #fotografiiconceptuale #photobooth #mozaic

About me

Utilizatorii fac o fotografie la cabina foto, urmand ca noi sa printam: o fotografie personalizata grafic pe care o pastreaza utilizatorul si o fotografie tip foto sticker care trebuie lipita pe panoul mozaic. La final se va dezvalui imaginea alcatuita din toate fotografiile lipite pe parcursul evenimentului.

Let's create something awesome together! -
Let's create something awesome together! -

MOZAIC SIZE

Panoul mozaic poate fi configurat si adaptat la cea mai buna dimensiune in functie de eveniment, durata, cat si de numarul de invitati.

Foto stickerele pot avea dimensiuni intre 5 si 10cm.

MOZAIC SIZE

Panoul mozaic poate fi configurat si adaptat la cea mai buna dimensiune in functie de eveniment, durata, cat si de numarul de invitati.

good to know

Dimensiuni

Dimensiune mozaic / casute

Forma cat si dimensiunea mozaicului o putem adapta in functie de numarul de participanti si durata activarii.

Chiar daca nu se vor completa toate casutele, soft-ul va genera la final stikere suplimentare dintre pozele deja facute si care vor finaliza imaginea mozaicului.

Exemplu dimensiune mozaic uzual:

V1: 100cm x 150cm alcatuit din 600 foto stikere cu dimensiunea de 5 x 5 cm.

V2: 150 cm x 150cm alcatuit din 225 foto stikere cu dimensiunea de 10 x 10 cm.

Amplasare

Spatiu necesar desfasurare

Putem sa ne adaptam la orice situatie, dar pentru o buna desfasurare este nevoie de un spatiu minim de 2m x 2m la care se adauga spatiul panoului mozaic in functie de dimensiunea acestuia.

Instalare

Interior / Exterior

Toate sistemele noastre pot functiona atat la interior cat si la exterior. Este recomandat ca la exterior sa existe un spatiu acoperit care sa protejeze activitatea in cazul unor situatii meteo nefavorabile sau a soarelui direct care poate afecta calitatea materialelor.

Durata set-up-ului la locatie este de aprox 2-3h inainte de eveniment.

Conexiune

Internet / No signal

Dispunem de solutii pentru internet prin wifi pentru toate serviciile noastre cat si posibilitatea de a transfera materialele catre utilizatori prin alte metode care nu necesita internet.

Sursa de energie

220V

Toate sistemele noastre sunt alimentate la 220V si consuma aproximativ 1-2kw/zi. Necesitate sursa de curent la o distanta de minim 10-20m.

Capacitate

5+ utilizatori

Nu exista un numar definit iar in functie de set-up putem cuprinde grupuri de 1-8 persoane intr-o singura sesiune.

Branding

Personalizare booth

Aproape toate sistemele noastre au posibilitatea de personalizare grafica prin autocolant sau materiale printate rigid.

Automatizare

3, 2, 1, Go!

Putem conecta si controla dispozitive electronice care sa ofere experiente senzoriale utilizatorilor la fiecare sesiune foto fara sa fie nevoie de interventia unor asistenti sau de declansare manuala. (ex: masina aer, fum, baloane de sapun, lumini, sunete, etc)

Doresti mai multe informatii?

Cere o cotatie