Ultimate Tornado - Cabina Foto Amelie
Meniu Inchide

From a spot of light, to a whole new universe of experiences

#cabinafoto #studiofoto #fotografiiprintatepeloc #fotografiimagnetice #experienteimersive #greenscreen #fotografiiconceptuale #photobooth #gif #fotogif #videogif #tornado

About me

O cabina spatioasa in care utilizatorii fac un videogif in slowmotion, intr-o baie de confetti in miscare. Confetti-ul este actionat automat la fiecare sesiune foto.

Let's create something awesome together! -
Let's create something awesome together! -

optiuni disponibile />

VIDEO Reels

Ready to be famous? Just Share!

Special Branding

Posibilitate personalizare.

Special Branding

Posibilitate personalizare.

Tornado Clasic

Un Booth Tornado de dimensiuni mai mici, dar cu aceleasi functionalitati.

good to know

Amplasare

Spatiu necesar desfasurare

Putem sa ne adaptam la orice situatie, dar pentru o buna desfasurare este nevoie de un spatiu minim de 2m x 2.5m pentru ultimate si 2m x 1m pentru Tornado Clasic.

Instalare

Interior / Exterior

Toate sistemele noastre pot functiona atat la interior cat si la exterior. Este recomandat ca la exterior sa existe un spatiu acoperit care sa protejeze activitatea in cazul unor situatii meteo nefavorabile sau a soarelui direct care poate afecta calitatea materialelor.

Durata set-up-ului la locatie este de aprox 1-3h inainte de eveniment.

Conexiune

Internet / No signal

Dispunem de solutii pentru internet prin wifi pentru toate serviciile noastre cat si posibilitatea de a transfera materialele catre utilizatori prin alte metode care nu necesita internet.

Sursa de energie

220V

Toate sistemele noastre sunt alimentate la 220V si consuma aproximativ 1-2kw/zi. Este nevoie de o sursa de curent la distanta de minim 10-20 m.

Capacitate

1-8 utilizatori

In booth-ul ultimate pot intra pana la 9 persoane, recomandam maxim 4 pentru un efect maxim, iar in booth-ul clasic pot intra maxim 4 persoane si recomandam 2 pentru efect maxim.

Branding

Personalizare booth

Ambele booth-uri se pot personaliza la interior si la exterior. Putem sa folosim diverse modele si culori de confetti.

Automatizare

3, 2, 1, Go!

Putem conecta si controla dispozitive electronice care sa ofere experiente senzoriale utilizatorilor la fiecare sesiune foto fara sa fie nevoie de interventia unor asistenti sau de declansare manuala. (ex: masina aer, fum, baloane de sapun, lumini, sunete, etc)

Doresti mai multe informatii?

Cere o cotatie